Yrityssaneeraus

Estä konkurssi

Painaako velat, uhkaako konkurssi? Yrityssaneeraus on menettely, jolla isonkin velkataakan omaavan yrityksen vaikea tilanne voidaan nopeasti rauhoittaa. Ajoissa tehty yrityssaneeraushakemus voi pelastaa elinkelpoisen ja pohjimmiltaan kannattava yrityksen, jolloin uhkaava konkurssi voidaan välttää.

Yrityssaneeraushakemus

Helpotusta yrityksen tilanteeseen

Yritystoiminta voi ajautua vaikeuksiin monesta syystä. Osa taloudellisista vaikeuksista voi johtua ulkoisista tekijöistä, joihin yritys ja yrittäjä ei ole voinut ennalta varautua. On tärkeää, että on mahdollista toteuttaa järjestely, jossa konkurssi voidaan välttää ja liiketoiminta voi jatkua. Näin voidaan samalla usein turvata työntekijöiden työpaikat ja suoritukset alihankkijoille sekä yhteistyökumppaneille. Yrityssaneerauksen tavoite on taloudellisissa vaikeuksissa olevan yrityksen tervehdyttäminen ja velkajärjestelyn aikaansaaminen. Menettely ei kuitenkaan ole pelkkää velkojen leikkaamista vaikkakin velkajärjestely on useimmiten menettelyn ytimessä. Pääsääntöisesti saneerausmenettelyn alkaminen ei vaikuta velallisen jo tekemiin sitoumuksiin, mikä on hyvä tiedostaa.
Kun päätös yrityssaneeraushakemuksen jättämisestä on tehty, päästään usein nopeasti tilanteeseen, jossa yrityksen taloudellinen ahdinko helpottaa. Asiantuntijamme auttavat prosessissa aktiivisesti yritystä ja kertoen, mitkä velat ja maksut tulee suorittaa ja mitkä voi jättää myöhempään ajankohtaan. Samalla alkaa yrityssaneeraushakemus -nimisen asiakirjan valmistelu. Yrityssaneerauslaista suoraan tuleva saneerausvelkojen perintä- ja maksukielto rauhoittaa yrityksen perintätoimilta, mikä helpottaa yrityksen toimintaa ja parantaa kassatilannetta. Yrityksen tilanne paranee yleensä heti, kun asiantuntijoihimme on otettu yhteyttä!

Miten pääsen yrityssaneeraukseen?

Yrityssaneerausta haetaan käräjäoikeudelta laatimalla yrityssaneeraushakemus. yrityksen velkajärjestelyä hakee yleensä velallinen itse. Itse hakemus tulee olla määrämuotoinen. tarjoamme parasta mahdollista apua yrityssaneerauksen hakemiseen, sillä lakimiehemme ovat toimineet asianajajina hoitaen menestyksellä kymmeniä yritysten velkajärjestelyitä. Toimimme nopeasti ja verkostossamme on myös arvostettuja selvittäjiä sekä rästikirjanpidon tekijöitä.

 

Älä enää mieti, ota heti yhteyttä lakimiehiin alla olevalla yhteydenottokaavakkeella tai muuten. Saat paluupostissa lakimiehen arvion tilanteesta sekä selkokielisen tietoiskun yrityssaneerauksesta. Tilanteen alkukartoitus on maksuton.

 

Ota Yhteyttä